Eroon Ujoudesta

nuoliKYLLÄ, HALUAN ALKAA VAPAUTUMAAN UJOUDESTANI JO TÄNÄÄN!

nuoli

Tiesitkö että yksinäisyys ja stressi eivät ainoastaan tunnu pahalta, vaan myös vähentävät elinvuosiasi ja aiheuttavat terveyshaittoja?*

 

Oletko ajatellut, miltä tuntuisi olla vapaa sosiaalisista peloista, stressistä ja yksinäisyydestä? Millaista olisi osata olla vapaasti ja rohkeasti ihmisten seurassa, antaa itsensä näkyä ja kuulua sekä tuntea olonsa itsevarmaksi? Usko tai älä, se on mahdollista myös sinulle.

 

Erinomaisia tuloksia aikaansaanut ohjelma ujoudesta vapautumiseen nyt koottuna yhdeksi sähköiseksi kirjaksi, joka kulkee mukanasi minne tahansa, milloin tahansa!

 


 

reunatonKirjoittaja: Jevgeni Särki, Eroon ujoudesta –kirjan kirjoittaja, rohkeuskouluttaja ja entinen äärimmäisen ujo henkilö.

Hei!

Rajoittaako ujous elämääsi?

Mikäli kyllä, tiedän täsmälleen miltä sinusta tuntuu. Muistan elävästi, millaista elämäni oli silloin, kun kärsin äärimmäisestä ujoudesta.

Vielä muutama vuosi sitten oloni oli jatkuvasti yksinäinen, minun oli hankalaa ja epäluontevaa olla muiden ihmisten kanssa, minulla ei ollut minkäänlaista kontaktia vastakkaiseen sukupuoleen ja tunsin jatkuvaa pahaa mieltä ja stressiä ujoudestani johtuen.

Ajattelin usein: ”Miksi niin monet muut syntyvät sosiaalisesti taitaviksi, rohkeisiksi ja sulaviksi suustaan, mutta minä joudun viettämään elämäni yksin ja kaikkia sosiaalisia tilanteita arastellen?”

Tiedät ehkä mistä puhun, kun kuvailen seuraavaa tunnetta:

Haluat lähteä mukaan mitä erilaisimpiin sosiaalisiin rientoihin ja löytää vierellesi ihmisiä elämääsi sulostuttamaan, mutta samalla vihaat ajatusta minnekkään lähtemisestä, sillä tiedät, että sosiaalisissa tilanteissa oleminen tuntuu epäluontevalta ja ahdistavalta. Tunsin tätä tunnetta vuosien ajan. Ne eivät olleet mitään hyviä vuosia.

Lopulta sain tarpeekseni. En kestänyt enää yksinäisyyttä ja jatkuvaa ahdistusta, vaan päätin muuttaa elämäni suunnan.

eroonujoudesta-kukaolenNykyään olen täysin vapaa ujoudesta ja autan työkseni muita onnistumaan samassa muutoksessa, jonka minä ja lukuisat ihmiset ympärilläni ovat onnistuneet käymään läpi. Haluan näyttää, että se on mahdollista myös Sinun kohdallasi!

 

Haluat muutoksen, jonka ansiosta pystyisit nauttimaan täysillä elämästäsi ja ihmisten seurasta, olla pysyvästi itsevarma sekä tuntea vähemmän stressiä.

 

Mikäli ujona eläminen on sinulle tuttua, tiedät mitä se pahimmillaan on:

 • Se on joka-aamuisia pelottavia ajatuksia siitä, kuinka uusi päivä tulee sujumaan ja kuinka usein päädyt ahdistaviin sosiaalisiin tilanteisiin.
 • Se on sosiaalisten tilanteiden stressaamista etukäteen yhä uudelleen ja uudelleen: ”Mitä minun on tehtävä, jotta selviäisin mokaamatta ja nolaamatta itseäni?”
 • Se on haluttomuutta edes hakeutua sosiaalisiin tilanteisiin: ”Olisi vain helpompaa jäädä kotiin”.
 • Se on tuskaa yksinäisyydestä: ”Olisipa minulla joku seuranani.”
 • Se on itsensä rajoittamista ja haluttomuutta olla esillä: ”Jos menen jonnekkin, en ainakaan avaa suutani, etten vain sanoisi jotain hölmöä.”
 • Se on vaikeuksia rajojen asettamisessa. ”Kunpa vaan uskaltaisin sanoa tuolle vastaan!”
 • Ujous on lukuisia menetettyjä tilaisuuksia ja toteutumattomia toiveita: ”Kunpa olisin uskaltanut pyytää ihastustani ulos, ehkäpä meistä olisi tullut pari ja olisimme olleet loppuelämämme yhdessä!”

Ujon elämä ei aina ole mitään herkkua. Sen todellisen kamaluuden, sen kaiken mistä olin jäänyt paitsi, käsitin kuitenkin vasta kun pääsin itse elämään rohkeaa ja ujoudesta vapaata elämää, jossa läsnä on muunmuassa:

 • Jatkuva voimakas ja innostunut ote sosiaaliseen elämään: ”Mitä tapahtuukin, tulen selviämään ja ottamaan siitä kaiken irti!”
 • Jatkuva tunne itsevarmuudesta. ”Luotan itseeni, kykyihini ja siihen, että kaikki tulee menemään hyvin.”
 • Myönteisyys ja toiveikkuus. ”Tunnen itseni ja kykyni ja minun on helppo luottaa siihen, että niiden ansiosta elämässäni tulee tapahtumaan jatkuvasti upeita asioita.”
 • Tunne vaivattomuudesta. Sosiaalinen elämä, ihmisten kanssa oleminen ja heihin tutustuminen tuntuu niin helpolta ja luonnolliselta, ettei siihen enää edes kiinnitä erikseen huomiota.
 • Kommunikaation helppous ja tyydyttävyys. Itsevarma tapa keskustella ja viestiä helpottaa elämää ja vähentää jatkuvia väärinymmärryksiä sekä kommunikaatioon liittyvää stressiä.
 • Rauhallisuus ja stressittömyys. Kun asiat tuntuvat helpoilta ja vaivattomilta ja kun usko omaan onnistumiseen on jatkuvasti vahvana mukana, ei stressaamiseen ole tarvetta.
 • Kyky selvitä haastavista tilanteista. ”Vaikka joutuisin haastaviin sosiaalisiin tilanteisiin (esiintyminen, riidat, painostetuksi tuleminen), tiedän kykeneväni selviämään niistä.”

Kaikki nämä rohkean elämän edut ovat sinunkin saavutettavissa. Niissä ei ole mitään ihmeellistä. Sadat tuhannet ihmiset läpi historian ovat onnistuneet luomaan itselleen ylläkuvatun kaltaisen elämän, usein vähäisistäkin lähtökohdistaan huolimatta.

eroonujoudesta-sisallysluetteloa

Mihin Eroon ujoudesta –kirjassa esittelemäni metodin teho perustuu? Kuinka se eroaa muista rohkeutta ja itsensä kehittämistä käsittelevistä kirjoista?

 

Sinäkin olet lukenut ehkä uutta ja parempaa elämää lupaavan kirjan toisensa jälkeen, vain huomataksesi, ettei elämäsi ole vieläkään muuttunut paremmaksi. Jokainen kirja lupaa suurta muutosta, mutta osoittautuu pettymykseksi. Tässä vaiheessa on hyvä olla skeptinen.

Haluan tässä vaiheessa selittää, miksi Eroon ujoudesta –metodi on toiminut niin monille niin hyvin.

 1. Siinä opeteltavat asiat ovat selkeitä ja mitattavia. Tiedät aina mitä teet ja miksi teet sen.
 2. Saat aina kattavat selitykset ja ohjeet kaikelle toiminnalle. Metodissa ei ole ylimalkaisia neuvoja. Asiat tehdään järjestelmällisesti ja kädestä pitäen.
 3. Metodissa yhdistetään kaikissa tilanteissa käytäntö ja teoria. Näin opit aina kaikilla tasoilla ja saat oppimasi tiedot ja taidot tukemaan toisiaan.

Muuta ei tarvita. Elämänmuutosten läpivieminen ei ole vaikeaa silloin, kun tiedät mitä teet. Näin muut ovat kokeneet kirjan sisällön:

”Lukiessani kirjaa koin sen todella kannustavaksi ja sain tunteen, etten ole yksin kehitykseni kanssa. Konkreettiset harjoitukset sekä esimerkit auttavat soveltamaan oppeja omaan elämääni sekä ymmärtämään omat mahdollisuuteni kehittyä rohkeammaksi sekä itsevarmemmaksi.

Tehtävät etenevät rauhallista tahtia ja aloitustaso on varsin matala, jolloin alkujaan hyvinkin ujo pysyy kyllä mukana. Kuitenkin kirjan lopusta, sekä liitteistä löytyy ideoita myös myöhempää harjoittelua varten.

Teoriaosuuksista, kuten tunnemekaniikan ymmärtämisestä, sekä eri tekniikoista rohkeuden lisäämiseksi uskon olevan hyötyä kaikille. Elävän ja paikoittain jopa hauskan kirjoitustyylinsä ansiosta kirja on mukaansatempaava ja kannustaa käytännön harjoitteluun sekä palaamaan pariinsa yhä uudelleen.”

Helena, 23 vuotta, liiketalouden opiskelija

palaute_helena

 

 

 

”Jevgeni Särki kirjoitti kirjan, jota voisi kutsua elämäntaito-oppaaksi tai rohkeuden tietokirjaksi, mutta se on myös mielenkiintoinen tunnetaitojen sparrauskirja. Innostunut ote tuo kirjaan vakuuttavuutta, tekstistä huokuu vahvasti, että tämän kirjan anti on luotu oman elämänkokemuksen kautta. Sillä on hyvät mahdollisuudet myös vähentää yksinäisyyttä keskuudessamme!”

Marika, 45 vuotta, logoterapeutti & eroasiantuntija

palaute_marika

 

 

 

”Pari vuotta sitten tutustumiseen ja ihmissuhteisiin liittyviä kirjoja oli todella heikosti saatavilla suomen kielellä, joten luin valtavasti englanninkielisiä kirjoja ja artikkeleita oppiakseni aiheesta. Monet lukemani oppaat olivat sinänsä ihan hyödyllisiä teoksia, mutta useimmissa niistä ihmisten välisen kommunikaation hienovaraisuus ja tunnepuoli jäävät taka-alalle.

Tämä on hankala homma, sillä omat tärkeimmät onnistumiseni ihmissuhteissa perustuvat juurikin näille ah-niin-pienille asioille kuten ’uusien asioiden tekeminen’, ’luottamus’, ’omana itsenään oleminen’ ja ’rohkea keskustelu’. Jevgenille suuri kiitos, että on kirjassaan käsitellyt näitä teemoja ansiokkaasti ja vieläpä innostavalla, helppolukuisella otteella.”

Vladimir, 24 vuotta, lääketieteen opiskelija

palaute_vladi

 

 

 

Kuinka voin luottaa niin varmasti siihen, että kirjassa esitetyt mallit oikeasti toimivat niin hyvin?

 

Olen auttanut ihmisiä elämänmuutosten läpiviemisessä aina vuodesta 2011 eteenpäin. Tässä ajassa olen oppinut näkemään, mikä toimii ja mikä ei.

Olen koonnut kirjan niin, että se sopii niin vasta-alkajalle (äärimmäisen ujolle ihmiselle) kuin sosiaalisesti kokenemmallekin henkilölle. Kirjan harjoitukset alkavat niin alhaiselta tasolta, että kaikkein ujoinkin henkilö pääsee kunnolla mukaan ja nauttimaan osaamisensa ja itsevarmuutensa lisääntymisestä.

Tällaisen järjestelmällisen etenemisen myötä taitosi ja itsevarmuutesi tulee kasvamaan selvästi ja jatkuvasti, mikä innostaa jatkamaan kasvuaan aina vain lisää.

Olen myös kiinnittänyt erityistä huomiota siihen, etteivät esteet kehittymiselle kasva missään vaiheessa liian suuriksi.

eroonujoudesta-sivu235
Ote sivuilta 235-236.

En halua johtaa sinua harhaan valheellisella markkinoinnilla. Ujous ei ole niitä vaivoja, joista voi päästä eroon viikossa tai kuukaudessa. Tämän vuoksi olen suunnitellut kirjan niin, että se toimii pitkäaikaisenakin kumppanina henkilökohtaisen kasvusi ja kehittymisesi tiellä. Voit palata sen pariin aina kun tarvitset tukea tai uusia ajatuksia.

Niin, ujoudesta vapautuminen ei onnistu vain viikossa tai kuukaudessa. Kirjan sisällön avulla voit kuitenkin aloittaa tehokkaasti matkasi kohti rohkeampaa elämää ja saavuttaa sen moninkertaisesti nopeammin, kuin jos harjoittelisit täysin itsenäisesti.

Olen käyttänyt vuosia aikaa kirjan sisältämien tietojen hankkimiseen. Nyt ne ovat yksissä kansissa lajiteltuina ja hyödylliseen muotoon koottuina. Sinun ei näin ollen tarvitse käyttää vuosia omaa aikaasi onnistuneen muutoksen vaatiman tiedon löytämiseen ja omaksumiseen.

Kuulostaako hyvältä? Haluan kertoa vielä hieman lisää!

Kuka minä olen ja miksi uskallan luottaa siihen, että Eroon ujoudesta -kirjan avulla onnistut muutoksessasi?

 

Nimeni on Jevgeni Särki. Olen ammatiltani rohkeuskouluttaja ja tunne-elämän valmentaja. Työni elämänmuutosten parissa olen aloittanut vuonna 2011. Näiden kuluneiden vuosien aikana olen nähnyt lukuisia suuria ja pieniä muutoksia ja tiedän, mihin asialleen omistautunut ihminen kykenee.

Aloitin itse aikanaan rohkeuteni ja sosiaalisten taitojeni systemaattisen kehittämisen ja aloin saada nopeasti aikaan upeita tuloksia – huolimatta siitä, että siihen mennessä tekemäni muutokset olivat varsin pieniä! Ajan kanssa kiihdytin harjoitteluni tahtia ja pian uskalsin tehdä vaivatta asioita, jotka ovat useimmille muille hyvinkin haastavia. Saavutin nopeasti itsevarman ja ujoudesta vapaan elämän. Myöhemmin useat ihmiset ympärilläni muuttivat oman elämänsä täysin samalla tavalla ja samoja metodeja käyttämällä. Olemme eläviä todisteita siitä, että nämä metodit toimivat.

Kirjan sisällön avulla sinäkin voit päästä äärimmäisestä ujoudesta aina vapauttavaan itsevarmuuteen saakka!

Kun aikoinaan aloin etsiä tietoa ujoudesta, vaivasi minua erityisesti seuraava asia:

Suuri osa ujoille suunnatuista neuvoista tuntui tulevan ihmisiltä, jotka eivät itse olleet koskaan olleetkaan äärimmäisen ujoja. Tämän vuoksi neuvoista tuntui puuttuvan syvempi samaistuminen ja ujon tilanteen ymmärtäminen. Neuvot olivat usein laatua ”sen kuin menet ja puhut tuntemattomille ihmisille, kyllä se siitä lähtee”. Niiden kirjoittajat eivät tosissaan ymmärtäneet ujoutta ja sen haasteita.

Eroon ujoudesta -kirja vastaa myös tähän ongelmaan. Olin itse vuosien ajan äärimmäisen ujo ja pääsin näkemään sen puolen elämästä hieman liiankin läheltä, minkä vuoksi pystyn edelleen samaistumaan ujouden haasteisiin.

Katsotaan vielä, mitä kaikkea kirjasta löytyy…

Millä tavoin sinä hyödyt Eroon ujoudesta –kirjasta?

 

 • Opit rautaisen ja itsevarman asenteen, johon koko loppuelämäsi tulee vahvasti nojaamaan. Ilman hyvää asennetta sosiaalisilla taidoilla tai millään maailman tiedolla ei ole merkitystä.
 • Opit olennaisimmat sosiaaliset taidot, joiden avulla ihmisten kanssa oleminen, keskusteleminen ja seuran löytäminen onnistuu vaivattomasti.
 • Opit tärkeimmät itsensä kehittämisen periaatteet. Niiden avulla voit paitsi vapautua ujoudesta, myös parantaa elämääsi kaikilla muilla osa-alueilla. Nämä ovat tärkeimpiä taitoja, joita voit elämässäsi hankkia.
 • Opit tunteidesi hallintaa sekä itsesi hyväksymistä. On tärkeää, että uskallat olla oma itsesi, et halpa kopio jostakusta muusta.
 • Kirjasta löydät kymmeniä harjoituksia, joiden avulla etenet sujuvasti ujoudesta itsevarmuuteen. Jokainen harjoitus on selitetty ja perusteltu, joten tiedät koko ajan mitä teet ja miksi teet sen.
 • Kirja on käytössäsi aina ja kaikkialla: Voit lukea sitä tietokoneiltasi ja mobiililaitteiltasi. Ennen kaikkea voit harjoitella sen avulla rohkeutta kotioloissasi. Näin et joudu hakeutumaan stressaaviin tilanteisiin kuten erilaisille rohkeutta ja itsevarmuutta kehittäville kursseille.

Eikö kuulostakin mukavammalta kuin toistuva sosiaalisissa tilanteissa haparoiminen ilman tukea ja ohjeita, jatkuvaa stressiä ja epävarmuutta tuntien?

Entäs se hinta? Pääset vapautumaan ujoudesta vain puolen kuukauden salijäsenyyden hinnalla!

 

Aivan. Uskon, että useimmat olisivat valmiita maksamaan enemmänkin siitä, että voisivat koko loppuelämänsä ajan nauttia sosiaalisesti itsevarmasta ja monipuolisesta elämästä.

nuoliKYLLÄ, HALUAN ALKAA VAPAUTUMAAN UJOUDESTANI JO TÄNÄÄN!

nuoliTässä vielä lista siitä, mitä hyödyt kirjan ostamalla:

EU_FIN_1000x844_wb1. JÄRKEVÄSTI KOOTTU HARJOITUSOHJELMA

Eroon ujoudesta –kirjan harjoitusohjelma on koottu mahdollisimman vaivatonta kehittymistä silmällä pitäen. Ujoudesta vapautuminen ei koskaan ole täysin vaivatonta, mutta kirjan harjoitusohjelman avulla teet siitä niin helppoa, kuin se vain voi olla.

Arvo 30 €. Jo yksi tapaamiskerta elämäntaidonvalmentajan kanssa maksaisi kolminkertaisesti tuon verran.

2. SUURI MÄÄRÄ HARJOITTELUA TUKEVAA TIETOA

Jotta harjoittelu olisi mahdollisimman vaivatonta, sisältää kirja valtavat määrät (siinä on lähes 300 tekstisivua) tietoa, jonka avulla teet harjoittelusta helpompaa ja näin varmistat muutoksessa onnistumisen.

Arvo: 30 €. Voisit lukea jonkin muun rohkeudesta kertovan kirjan, mutta olisiko se tarpeeksi käytännönläheinen?

3. MERKITTÄVÄ AJANSÄÄSTÖ

Voisit käyttää omaa aikaasi siihen, että etsisit ja testaisit itse kaiken kirjan sisältämän informaation. Mutta kuinka paljon aikasi maksaa? Oletko halukas käyttämään kuukausia elämästäsi etsien sellaista tietoa, jonka voit saada myös valmiiksi pureskeltuna ja paketoituna?

4. HENKILÖKOHTAINEN SÄHKÖPOSTITUKI

Vastaan vähintään kahteen sähköpostiisi. Näin voit saada yksilöllistä ohjausta murto-osalla siitä hinnasta, jonka joutuisit muutoin maksamaan siitä.

Arvo: 20 €.

5. TARINOITA UJOUDESTA VAPAUTUMISESTA SEKÄ 5 TEKNIIKKAA ITSENSÄ VAPAUTTAMISEEN  –BONUSKIRJASET

Pääset tutustumaan tosielämän tarinoihin ihmisistä, jotka ovat onnistuneet ujoudesta vapautumisessa. Tässä kirjasessa he kertovat tarinansa ja paljastavat ne keinot, jotka auttoivat heitä vapautumaan ujoudestaan. Toisessa kirjasessa taas esittelen 5 tehokasta tekniikkaa, joiden avulla voit vähentää pelkojasi ratkaisevasti erilaisissa haastavissa tilanteissa.

Arvo: 10 €.

Saat siis varovaisestikin laskettuna vähintään 90 euron arvoisen kirjan vain pienellä osalla kyseisestä hinnasta. Kirjan sisältämän tiedon ja sen vaikutuksen elämääsi todellinen arvo on todellisuudessa tietysti paljon isompi. Paljonko olisit valmis maksamaan päästäksesi eroon ujoudestasi?

Nyt saat tämän kaiken hintaan 29,90 – kun toimit tänään!

(Pidätän oikeuden muuttaa hintaa, sillä monet ovat ilmoittaneet olevansa valmiina maksamaan enemmänkin. Toistaiseksi olen kuitenkin halunnut, että kirjasta on hyötyä mahdollisimman monelle.)

Jos vielä mietit, onko tässä sitä surullisen kuuluisaa koiraa haudattuna, anna minun hälventää pelkosi vielä viimeisen kerran:

KIRJALLA ON VIIKON 100 % RAHAT TAKAISIN –TAKUU. Jos toteat, ettei ujoudesta vapautuminen tämän kirjan avulla kiinnosta sinua, palautan rahasi turhia kyselemättä!

 

Päätöksen hetki on edessäsi: Annatko ujouden edelleen vaivata sinua vai otatko ensimmäisen ja ratkaisevan askeleen kohti ujoudesta vapautumista?

Päätös on sinun. Kukaan muu kuin sinä ei voi vapauttaa sinua ujoudestasi. Kirjani on kuitenkin parhaimpia mahdollisia apuja kyseiseen haasteeseen.

Maksun jälkeen saat sähköpostiisi kuitin, josta löydät latauslinkin kirjaan. Tervetuloa mukaan ja menestystä muutokseesi!

nuoliKYLLÄ, HALUAN ALKAA VAPAUTUMAAN UJOUDESTANI JO TÄNÄÄN!

nuoli

*(Cacioppo, Stephanie, et al. ”Loneliness Clinical Import and Interventions.” Perspectives on Psychological Science 10.2 (2015): 238-249.)

PS. Kirjaa ei ole tarkoitettu pelkästään ujoille, vaan myös valmiiksi rohkeat löytävät siitä paljon hyödyllistä tietoa rohkeuden harjoittelusta.

PPS. Ujous on vahvasti syrjäyttävä ominaisuus. Nyky-yhteiskunta näyttää suosivan yhä enemmän sosiaalisesti rohkeita ikäluokasta riippumatta. Ujous rajoittaa sosiaalista toimintaa, ihmis- ja parisuhteita, harrastamista sekä uralla etenemistä. Ujous on elämään niin kokonaisvaltaisesti vaikuttava asia, että siitä eroon hankkiutuminen on aidosti tärkeää. Vaikka ympäristön vaatimukset ujoja kohtaan ovatkin usein epäreiluja, kylmä tosiasia on se, että sosiaalisesta rohkeudesta on hyötyä lähes kaikilla elämänalueilla.

PPPS. Ujoudesta vapautuminen ei ole ikinä täysin helppoa ja kivutonta, mutta Eroon ujoudesta-kirjan ohjelman avulla teet sen itsellesi niin helpoksi ja kivuttomaksi kuin vain mahdollista. Sen sijaan että oppisit kivuliaasti oman kantapääsi kautta (tai mikä pahinta, jättäisit oppimatta kokonaan!), pääset oppimaan suoraan minun ja asiakkaideni onnistuneista kokemuksista!

nuoliKYLLÄ, HALUAN ALKAA VAPAUTUMAAN UJOUDESTANI JO TÄNÄÄN!

nuoliEU_FIN_1000x844_wb

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *